Velg en side

Blir du med på noe gøy?? Årets BarneJazz kommer i ny versjon!

Vi får besøk av to helt nye instruktører som har fått kursing hos Barnas Jazzhus i Oslo. Musikerne Ida Christine Stein og Eirik Dørsdal skal sammen med Julian Haugland Bjorå ta dere med på mange morsomme aktiviteter i en egen workshop. Instruktørene er engasjert av Sørnorsk Jazzsenter i et eget pilotprosjekt; Trassjazz. De skal gjennomføre åtte slike workshops for barn, og vi er kjempestolte over at de velger å legge et av verkstedene til Evje og BarneJazzen!

Vi har svært begrenset antall plasser så her gjelder det å være rask! Vi vil ha en god matpause underveis og trenger derfor å få opplyst om deltager har allergier. Påmelding finner du ved å klikke her. Oppdatering 14. mai: Barnejazzen 2024 er nå fulltegna!! Så stas at det er så mange unger som vil bli med på musikkverksted i år også. Kontakt Else direkte på tlf 934 03 568 dersom du vil stå på venteliste, godprate og/eller overbevise om at det eeeer mulig å få inn et par til..!

I år kommer hele Barnejazzen til å foregå på Dølen Hotel, og er vi heldige får vi også oppleve litt lydsjekk på hovedscenen og kanskje møte artisten Neon Ion som skal ha kveldens hovedkonsert… vi har kamera klar om noen vil ta selfies – og rigger opp en kul photo booth for alle deltagerne på Barnejazzen.

Til foreldrene kan vi opplyse om at det mellom 09 og 18 ikke vil være mulig å nyte eller kjøpe alkohol på hotellet, da er det aldersgrense oppad til 14 år med unntak av instruktører da.

SNUS 2023 (Foto: Birgit Fostervold)

SNUS 2023 (Foto: Birgit Fostervold)

Like etter at Barnejazzen avsluttes vil det bli konsert med SNUS – Sørnorsk Ungdomsstorband – og her bør alle barna, alle foreldrene og ALLE som har mulighet komme. Det er en gratiskonsert for alle, som markerer opptakten til kveldens arrangement!